Home  //  Djk  //  JÁMBOR  //  BIOGRÁFIA

jamborKEZDETEK
Jámbor Tamás 1981-ben született Székesfehérváron. 1995 óta aktív lemezlovas és partiszervező. A kornak megfelelően először bakelitről, majd később cd-ről és time code rendszerről dolgozik: szakmai körökben is elismert technikai tudásáról és zenei sokoldalúságáról. Első komolyabb sikereként '97-ben nyertes helyezést ér el a FREEE Magazin Bedroom dj versenyén, majd ugyanebben az évben indítja Székesfehérvár első és máig legendás partysorozatát, a KER-bulikat.

SZAKMAI ÉLETÚT
A KER-bulik még iskolai rendezvények és nagyszabású sportcsarnokos megaparty-k, azonban a műfaj fejlődésével és az elektronikus zene térhódításával párhuzamosan létrehozza a TIME MACHINE partysorozatot, melynek sikere azóta is töretlen: a város szinte összes komolyabb diszkójában, illetve számos vidéki városban megrendezésre került sorozatnak jelenleg Székesfehérvár legszebb, belvárosi szórakozóhelye, az ALBABAR biztosít rezidenciát immár 10 éve.

A Time Machine esteket napjainkban leginkább a techno, tech-house zenék jellemzik, míg a 2012-ben indított PANORAMA projektben Tamás másik énjét is megismerheti bárki, ezeken a rendezvényeken kizárólag a dallamos, 'progressive-' és deep-house zenék dominálnak. A saját szervezésű bulik mellett Tamás egyedi felkéréseknek is szívesen eleget tesz, megfordult már az ország meghatározó klubjaiban és számtalan privát rendezvényen is.
Legszívesebben több órás, vagy egész estés fellépéseket vállal, hiszen zenei sokszínűségét ilyenkor tudja igazán kibontakoztatni, szettjeiben a közönség igényeinek megfelelően szívesen játszik deep- és tech- house zenéket éppúgy, mint dallamos 'progressive' vagy éppen techno muzsikákat.
Partyszervezőként is komoly sikereket tudhat magáénak: rendezvényein megfordult a teljes hazai élvonal és számos -azóta országosan ismert-, feltörekvő tehetség, továbbá néhány nemzetközi lemezlovas hazai fellépése is nevéhez köthető.


FacebookTwitterMyspaceYoutubeFeed