Home  //  HANGOSÍTÁS

Cégünk 2007 őszén alakult azzal a céllal, hogy koncerteket és egyéb kulturális programokat szervezzen.
Csapatunk tagjai rendkívül elhivatottak és már rendelkezünk nagy tapasztalattal a program és koncertszervezés területén. Jól ismerjük a koncertek közönségének igényeit, hiszen mi is a közönség részét képezzünk és nem kell több generáció távlatából tekintünk a hallgatóságra. Mind a koncert- mind a rendezvényszervezés tekintetében rendkívül dinamikusak és rugalmasak vagyunk és minden esetben elsődleges célnak tekintjük, hogy az esemény, amit szervezünk, létrejöjjön és mindez a lehető legmagasabb színvonalon történjen a közönség legnagyobb megelégedésére. Fontosnak tartjuk, hogy közvetlen, jó kapcsolatot ápoljunk partnereinkkel és támogatóinkkal.
Különös hangsúlyt fektetünk a jó kommunikációra: Akár telefonon, akár e-mailen a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk, és ha valami probléma merülne fel az ügyfeleinknek mindig lehetősége van ezeket közvetlenül az érintett munkatársunkkal megbeszélni és megoldani. A gyorsaság esetünkben nem megy a precizitás és megbízhatóság rovására. Szolgáltatásaink: Hangosítás, Fénytechnika, Színpadtechnika, Színpadfedés 


Vállaljuk állami-, önkormányzati-, iskolai-, céges- és sportrendezvények, ünnepségek, divat- és termékbemutatók, politikai és választási rendezvények, valamint partyk, házibulik, bálok, fellépések kül- és beltéri hangosítását és világosítását akár egyszerre több helyszínen is. 
Az igények ismeretében felkészülünk bármilyen szintű rendezvény lebonyolítására. Előzetes egyeztetés után a berendezések működés közben is megtekinthetők. 
A technikai szolgáltatást kedvező áron, mégis magas minőségben azért tudjuk elvégezni, mert saját eszközökkel és szállító kapacitással dolgozunk, a technológiákat átgondoltan racionalizáljuk és tervezzük, bevételeink nagy részét folyamatos fejlesztésekre fordítjuk, hogy mindig professzionális technikával álljunk az Ön szolgálatára.Kapcsolat: 

JÁMBOR CSABA

Tel.: +36 (30) 2275-425

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: http://hangtechnika.timemachine.hu